Lidköpings fordonsrekond

REKOND FÖR ALLA FORDON

Om oss
på lidköpings
fordonsrekond

Lidköpings Fordonsrekond startade 2021. Vi kände att efterfrågan på en rekordfirma som håller hög kvalité var stor. Vi började vår verksamhet i mindre skala och växer sakta men säkert. Vår erfarenhet från detaljhandeln & fordonsbranchen sträcker sig ända bak till 2004.

Vi rekondar både litet som stort. Vi är mobila och kan utföra jobbet utanför våra egna lokaler om kunden så önskar. Vi kan även hämta och lämna era fordon. Bilar, båtar, motorcyklar, husbilar, entreprenadmaskiner, ja vi rekondar allt!

Välkomna till oss på Lidköpings Fordonsrekond!

car Care

TJÄNSTER

Varför Välja Oss

Vad kan vi erbjuda er och ert fordon

Flexibla lösningar
för alla kunder
Miljövänliga
Produkter
Rabatter
och kampanjer
Nogrannhet &
erfarenhet
100% Nöjd kund
garanti

BILVÅRD

VÅRA TJÄNSTER

LACKSKYDD & REKOND

Vi erbjuder självklart också vanliga tvättar för dig som bara vill få er bil ren och glansig igen. Inget krångel eller långa väntetider, bara ett bra resultat till ett bra pris. Vi utför snabbtvättar med bra medel och högtryckstvättar med varmvatten. Men också handtvättar där vi går på lacken mekaniskt för att verkligen ta bort ingrodd smuts och fläckar på djupet. Hör av er till oss för att se vad som passar er.

En städad bil är alltid roligare att köra. Vi erbjuder allt från dammsugning till invändiga behandlingar såsom läder- och vinyl coatings för att er interiör ska hålla i många år framöver.

Det finns en mängd av olika skydd för er bil både invändigt och utvändigt. Vi har allt en lösning som passar er. Snabbvax som håller sig över sommaren eller vintern, 6-års behandlingar med årliga top-ups eller 3-års behandlingar för er som leasar eller byter bil lite oftare.

En polering kan göra mycket för er lack. En bil kan vara ren i lacken men fortfarande inte ha den här glansiga nybils-looken. En polering återupplivar lacken och tar bort de osynliga reporna och får bilen att skina på nytt igen, som att den precis lämnade fabriken!