Lidköpings fordonsrekond

Behandlingar

Våra behandlingar

BrilliantCare erbjuder ett heltäckande sortiment skyddsprodukter för att behandla lack, textil, läder, glas, fälg och cabriolet. 

BrilliantCares keramiska lackskydd klarar alla typer av fordon så som bil, MC, lastbil, husbil, husvagn och båt. Våra behandling är framtagna för att erbjuda ett bra urval som passar olika typer av fordonsanvändare. Vi erbjuder skydd med hållbarheter från 12 månader till 6 år.  

Varför skall man ha ett keramiskt lackskydd:

 

Fordonet blir mer lättskött då smuts och föroreningar inte fäster lika lätt
Man förebygger rostangrepp då salter ej kan fästa direkt mot lacken
Ett ökat skydd mot UV-ljus så inte lacken mattas av
En ökad Gloss i lacken

Sammanfattningsvis så får fordonets lack ett yttre lager som skydd vilket minskar risken för skador och ger bilen ett bättre andrahandsvärde.

 

Kristall (12 mån)

Kristallbehandlingen är en behandling med ca. 12 månaders hållbarhet med möjlighet till årlig uppgradering. Denna behandling är framtagen för Er som vill hålla bilen fräsch och lättskött men ej vet hur länge man skall ha den. Skyddet ger en bra hydrofobisk effekt som gör bilen mer lättskött och motståndskraftig mot föroreningar.

Smaragd (3 år)

Smaragdbehandlingen är en keramisk behandling med 3 års hållbarhet med en årlig garantitvätt på godkänd BrilliantCare anläggning. Denna behandling är speciellt framtagen för att möta upp behovet för leasingfordon. Behandlingen erbjuder ett starkt skydd med en bra hydrofobisk effekt vilket gör den lättsam att sköta och ökar skyddet för lacken mot yttre föroreningar. 

Ceramic (6år)

Ceramicbehandlingen är en av våra keramiska behandlingarna med garanti på hela 6 år med årliga garantitvättar på godkänd BrilliantCare anläggning. Denna behandling är grunden till våra lackskydd. Då den varit med oss i drygt 10 år kan vi med säkerhet säga att den håller vad den lovar. Det är ett skydd som ger en god hydrofobisk effekt men framför allt ett mycket starkt skydd mot yttre föroreningar.

Rubin (6 år)

Rubinbehandlingen är vårt flaggskepp och vår enda keramiska behandling som läggs i två steg. Behandlingen ger 6 års garanti med årliga garantitvättar på godkänd BrilliantCare anläggning. Denna behandling ger utöver ett starkt skydd även en bättre hydrofobisk effekt samt ny lyster till lacken. Behandlingen är framtagen till den med ett mer ingående bilintresse och vill ge sin bil det lilla extra.